El Curs de Formació de Qigong és un programa intensiu i complet en l’art del Qigong, especialment en la seva vessant de creixement personal, estructurat de manera progressiva, clara i eminentment pràctica.

El programa d’estudis està dissenyat per a estudiants motivats i implicats en el Qigong, que desitgin obtenir un coneixement més profund dels fonaments de la bioenergètica xinesa a través de la pràctica personal i l’estudi teòric de la filosofia, la història i els principis de l’art.

Aquest Curs de Formació apunta especialment a la pràctica individual i al propi creixement personal, facultant als alumnes a organitzar programes de pràctica, tant per a un mateix com per a classes públiques.

NO SON SESSIONS DE TERÀPIA NI CLASSES DE MANTENIMENT.

A l’estat espanyol no existeix cap titulació oficial de Qigong, i per tant, el Certificat ofert en el Curs és un document privat que certifica que s’han assolit les fites de la pràctica durant el curs i no està relacionat amb cap carrera parasanitària ni medicina alternativa o complementària.

Enguany ens fa molta il·lusió presentar-vos el nou temari, perquè hem “reinventat” el curs, per tal d’oferir-vos encara més qualitat i profunditat en les matèries teòriques i pràctiques que anirem coneixent al llarg de dos anys de formació.