Taiji estil Wudang Sanfeng 武當

L'estil Wudang Sanfeng Taijiquan porta aquest nom en honor de les muntanyes de Wudang (武當) sagrades per al Taoisme, i per retre homenatge al seu fundador tradicional, el monjo daoista Zhang Sanfeng.

Dins el context filosòfic i teòric del Taoisme xinès el taijiquan s'enten com un art en el que predomina la intenció de fer moviments de defensa i atac, però també l'alliberament dels meridians energetics del cos, el desenvolupament de l'energía interna i un estat meditatiu concentrat, on la recerca del silenci interior és el més important

La pràctica del tai-chi taoista de Wudang busca un compromís amb la longevitat, una bona qualitat de vida i una ment serena; és, per tant, un dels mètodes de cultiu interior i arts marcials més estimats per els taoistes.

Al Centre Wudang aprendreu els moviments bàsics, el Qigong taoista, la meditació de l'alquímia interna, els principis essencials del Tai-chi de Wudang, seqüencies tradicionals de moviments, el tuishou (tècniques en parella) i el sanshou (combat i lluita), exercicis d'estimulació dels camps energétics, exercicis taoistes per al manteniment de la salut, el "cultiu de l'Elixir" .... i molt més !